dilluns, 8 d’octubre de 2012

 
La companyia tarragonina de teatre us presenta una cançó dedicada a uns dels grans culpables de la crisi mundial que tots estem patim, ens referim als banquers. Anem a posar-li una mica de sal i pebre als moments actuals tan durs. la companyia només vol fer passar al públic una bona estona de diversió i distracció. Esperem que us agradi aquesta versió tan peculiar d'un tema molt conegut jejje

dijous, 30 d’agost de 2012

CIA. DE TEATRE 45 RPM


La companyia:

 
Va néixer el 1994 amb molta empenta, ganes de pasar-ho bé, ganes de divertir al públic i moltes coses a dir amb les seves funcions.
Formada només per actrius, de la mà del seu director, portem per tot Catalunya i pobles de la franja obres de gran èxit com:

          - Estúpids típics, tòpics
          - Set”(Els pecats capitals)
          - Qui ho havia de dir!!
          - Dones, dones, dones
          - Quin tele-le!!!
          - Totipoc
          - Treatru
          -  El carrer de les petxines, 14
          - La vida és un cabaret
          - Una de misteri  o la morta està darrera de les cortines
          - Ca la Mar (a la romana)
          i Històries curtes en espais tancats

 Per posar-se en concacte amb nosaltres: 

 Mòbil: 639 59 49 66
 Fixe: 977 23 41 87

email: cia45rpm@yahoo.es

director  de la companyia: Vicenç Cañón

La companyia us garanteix passar una bona estona de distracció i diversió. La rialla està garantida!


Històries cutes en espais tancats


Qui no ha parlat amb algú sense recordar  el nom del seu interlocutor ?

O de què el coneix?

Qui no ha dinat per compromís en casa d’un familiar?  Patint un menú no desitjat i simulant que li agrada?

Qui no ha compartir seient en un tren o avió i li ha tocat un  passatger al costat no massa... recomanable?

Qui no ha anat a sopar a un restaurant de disseny i s’ha quedat bocabadat veient un plat tan  gran i  la minsa quantitat de menjar... i el compte?
 
 

 
 
 
 
Carrer de les petxines, 14
 
 
Aquesta obra es basa en els conflictes que hi ha entre els veïns d’aquest hipotètic carrer de les Petxines. Les catorze protagonistes de l’obra, totes dones, juguen amb diferents situacions d’humor, amb els tòpics i les sorpreses per presentar el dia a dia d’aquesta comunitat de veïns en què qualsevol de nosaltres s’hi pot veure reflectit.
 
La companyia defineix el seu espectacle com un còctel agosarat, divertit i autèntic, elaborat i patentat pel bàrman Vicenç Cañón i sacsejat, tal com manen les més innovadores normes d’hosteleria, pel “meneito” de les catorze components del grups.
 

  
 
 
7 els pecats capitals
 

Si riure fora pecat, la companyia 45 R.P.M. seria la primera a induir a ser un pecador o pecadora,  a tot el públic assistent a  la seva darrera    estrena   7 (Els pecats capitals).

              La companyia 45 R.P.M., ens presenta set històries diferents cadascuna inspirada en un  dels set pecats capitals: la supèrbia, la mandra, l’avarícia, l’ira, l’enveja, la gola i la luxúria.

 
              Preparats per pecar... volem dir, per riure?

  
 
 
 
Una de misteri o la morta està darrera de les corteines
 
Elsa una famosa escriptora de novel·les de misteri està passant per un buit creatiu i no troba la inspiració que necessita per les seves obres. La seva agent literària decideix convidar-la a passar uns dies a una casa, apartada de tot arreu, per tal que pugui inspirar-se i escriure un nou èxit.
              L'aparició d'un estrany regal i d'un cadàver canviarà el curs dels esdeveniments.
      
*Per saber el resultat s’ha d’esperar al final de l’obra. 
 
 
 
La vida és un cabaret
 
Les artistes d’un vell cabaret, a punt de tancar les seves portes, us explicaran mitjançant: histories, monòlegs i cançons, el seu passat, així com la caricatura de diferents situacions tretes de la vida real.
Els temes que es tracten són: el matrimoni, l’entrada a la dècada dels 40, la política, el masclisme, la picardia dels cuplés...
  
 

 
 
Ca la Mar (a la romana)
La nostra esbojarrada companyia fa un viatge en el temps a la Tarraco romana, concretament l’any 27 AC, durant les guerres càntabres. La majoria d’homes lluiten a la guerra i les dones intenten sobreviure i adaptar-se a la seva nova vida, sense espòs, sense amo o sense fills.
Entrades... sortides... mentides... equívocs.. i molt d’humor envoltat en un ritme frenètic,  que farà passar una bona estona al públic assistent.